Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Made 24g16kcal3.8g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)12g18kcal0.3g0.3g1.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.7g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g163kcal10.4g10.8g8.2g1.4g
Valittu annoskoko156g82kcal5.2g5.4g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal2.6g2.7g2.1g0.4g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293