Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.3g0.4g1.1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g33g111kcal4.3g22.1g0.6g1.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g3.7g5.3kcal0.3g0.9g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow3.7g6.3kcal0g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g21g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g20g6.1kcal0.4g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g521kcal16.8g94.6g7.4g6.2g
Valittu annoskoko156g261kcal8.4g47.3g3.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g130kcal4.2g23.7g1.9g1.6g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478