Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 17g71kcal0g17.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g16g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai43g150kcal5.1g30.4g0.9g1.3g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Flora Vanilla 12%12g23kcal0.6g2g1.5g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g13g74kcal0.9g7.5g0.5g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g25g8.3kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g892kcal20.6g120.8g28.4g4.2g
Valittu annoskoko156g446kcal10.3g60.4g14.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g223kcal5.2g30.2g7.1g1.1g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.7g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108868