Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 45g25kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Lohifilee 27g52kcal5g0g3.6g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 58g20kcal1.8g2.9g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g12g23kcal1.2g0.5g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g334kcal20g23.4g18g1g
Valittu annoskoko156g167kcal10g11.7g9g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal5g5.9g4.5g0.3g
Arvot/100g100g107kcal6.4g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983