Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit13g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow11g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g21g30kcal4.1g0g1.5g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Ketsuppi, Felix3.2g2.9kcal0g0.7g0g0g
Makaroni, tumma 2.9g11kcal0.4g1.9g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 8g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g132kcal10.4g13.2g3.4g2.6g
Valittu annoskoko156g66kcal5.2g6.6g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal2.6g3.3g0.9g0.7g
Arvot/100g100g42kcal3.3g4.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109167