Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.4kcal0.8g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.9kcal0g1.9g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g44kcal1.8g7.2g0.9g1.4g
Vehnälese 4.8g11kcal0.6g0.7g0.2g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 63g216kcal6.4g44.1g0.8g2.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6.5g35kcal0.1g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g640kcal19.4g109.2g11.8g10.8g
Valittu annoskoko156g320kcal9.7g54.6g5.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal4.9g27.3g3g2.7g
Arvot/100g100g205kcal6.2g34.9g3.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383