Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g44g48kcal10g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore28g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.6kcal0.2g0.8g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli19g65kcal2g13.7g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g322kcal25.6g35.2g8.2g2.2g
Valittu annoskoko156g161kcal12.8g17.6g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal6.4g8.8g2.1g0.6g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.3g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832