Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6g17kcal1.1g0g1.3g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g152kcal9.4g4.6g9.6g3.4g
Valittu annoskoko156g76kcal4.7g2.3g4.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal2.4g1.2g2.4g0.9g
Arvot/100g100g49kcal3g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169