KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.2g5.3kcal0.9g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 17g51kcal1.5g9g0.4g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.6g0.6g1.6g
Flora culinesse7.2g53kcal0g0g5.9g0g
Maitorahka (Pirkka)36g24kcal4.3g1.4g0.1g0g
Siirappi 5.7g17kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g621kcal23g94.8g14g9g
Valittu annoskoko156g310kcal11.5g47.4g7g4.5g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal5.8g23.7g3.5g2.3g
Arvot/100g100g199kcal7.4g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584