Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki33g18kcal2.8g1.6g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.3g0.3kcal0g0g0g2.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g6.5g37kcal1.2g0.5g3.2g0.8g
Kauralese 16g59kcal2.9g7.4g1.3g2.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g16g98kcal3.4g1.1g8.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%39g90kcal11.3g1g4.7g0g
Leivinjauhe 3.3g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g727kcal53.4g25.8g44.2g12.8g
Valittu annoskoko157g363kcal26.7g12.9g22.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal13.4g6.5g11.1g3.2g
Arvot/100g100g232kcal17.1g8.2g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658