Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 79g60kcal1.5g12.2g0.2g0.8g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g40g50kcal2g1.1g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto20g65kcal5.3g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g363kcal18.2g28.8g18.4g2.4g
Valittu annoskoko156g181kcal9.1g14.4g9.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal4.6g7.2g4.6g0.6g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314