Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 45g148kcal4.6g30.1g0.5g1.5g
Maitorahka (Pirkka)45g30kcal5.4g1.8g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen36g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g18g56kcal4.7g0.4g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g538kcal34.2g68.2g13g3g
Valittu annoskoko156g269kcal17.1g34.1g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal8.6g17.1g3.3g0.8g
Arvot/100g100g172kcal10.9g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206