Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7.6g30kcal0g7.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g19g18kcal0.2g3.5g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g15g137kcal0g0g15.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g432kcal3.4g32.8g30.8g3.8g
Valittu annoskoko156g216kcal1.7g16.4g15.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal0.9g8.2g7.7g1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234