Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g129kcal14.8g0g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.8g0.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Voileipäkinkku,snellman4.7g4.8kcal0.8g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Puolukka 23g9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g446kcal36.2g17.2g25g2.4g
Valittu annoskoko156g223kcal18.1g8.6g12.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal9.1g4.3g6.3g0.6g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514