Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu3.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Soijakastike 14g8.5kcal0.7g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Fariinisokeri3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.9g7.4kcal0g1.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g7.8g2.8kcal0g0.2g0.1g0.2g
Kuhafile, raaka104g75kcal16.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g325kcal35.8g17g12g1g
Valittu annoskoko156g162kcal17.9g8.5g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal9g4.3g3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833