Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g13g39kcal1.5g7.9g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen15g21kcal2.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 18g16kcal0.9g2.1g0.2g0.9g
Dolmio Light Classico Bolognese21g7.8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g184kcal11.4g24g4.2g2.2g
Valittu annoskoko156g92kcal5.7g12g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal2.9g6g1.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692