Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)44g79kcal8.4g0g4.9g0g
Hapukoor 20% (Alma)31g63kcal0.9g1g6.2g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Voi 10g75kcal0.1g0g8.4g0g
Hapankorppu 23g77kcal2.2g13.9g0.5g3.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.4g1.6kcal0g0.1g0g0g
Liivate 2.6g9kcal2.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g651kcal30.2g33g42g7.4g
Valittu annoskoko156g326kcal15.1g16.5g21g3.7g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal7.6g8.3g10.5g1.9g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.6g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254