Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 10g74kcal0.1g0g8.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8g26kcal2.3g0.6g1.6g2.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.4g3.4kcal0.3g0.3g0.1g1.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g200kcal15.5g1.1g15g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g801kcal53.2g5.8g63.4g7.2g
Valittu annoskoko156g400kcal26.6g2.9g31.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g200kcal13.3g1.5g15.9g1.8g
Arvot/100g100g256kcal17g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723