Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g47g74kcal10.2g0g3.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.5g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g278kcal24.4g25.2g6.8g3g
Valittu annoskoko156g139kcal12.2g12.6g3.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal6.1g6.3g1.7g0.8g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839