Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 85g53kcal2.5g4.1g3g0g
Kananmuna 50g(kpl)34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g30g106kcal1.1g24.6g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g487kcal14.8g61.2g20.2g1.8g
Valittu annoskoko156g243kcal7.4g30.6g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal3.7g15.3g5.1g0.5g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300