Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g18g66kcal5.1g0.4g5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g55g12kcal0.6g2.5g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Seiti fileitä Findus37g26kcal5.9g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g18g15kcal0.5g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g310kcal25g9.6g19g2.8g
Valittu annoskoko156g155kcal12.5g4.8g9.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal6.3g2.4g4.8g0.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168