Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy51g269kcal4g16.2g21.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g21g127kcal4.4g1.4g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1153kcal35.4g35.8g97.4g0g
Valittu annoskoko156g577kcal17.7g17.9g48.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g288kcal8.9g9g24.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.3g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478