Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g61g44kcal1g9.8g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli8.6g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 18g32kcal3.2g0g2.1g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.8g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g41g22kcal1.3g2.6g0.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kesäporkkana (Pirkka)25g6.1kcal0.1g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g226kcal11.6g28g7.6g0.2g
Valittu annoskoko156g113kcal5.8g14g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal2.9g7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957