Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.4g24kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.7g18.2g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1105kcal19g139g51g5.6g
Valittu annoskoko156g552kcal9.5g69.5g25.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g276kcal4.8g34.8g12.8g1.4g
Arvot/100g100g354kcal6.1g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249