Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Perunajauhot,rainbow35g113kcal0g28.3g0g0.5g
Sokeri 30g121kcal0g29.6g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.7g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g40kcal0g10.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 21g8.4kcal0.2g0.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g696kcal10.2g141.8g8.2g3.4g
Valittu annoskoko156g348kcal5.1g70.9g4.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal2.6g35.5g2.1g0.9g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386