Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g6.4g7kcal0.3g1.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%32g51kcal0.9g0.9g4.8g0g
Ruohosipuli 13g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Katkarapu 64g44kcal9.2g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g352kcal22.8g9.4g24.2g1.6g
Valittu annoskoko156g176kcal11.4g4.7g12.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal5.7g2.4g6.1g0.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850