Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha103g170kcal19.5g0g10.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso5.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]30g100kcal3.5g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1g3.3kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g676kcal46.8g1.6g56.4g1.4g
Valittu annoskoko156g338kcal23.4g0.8g28.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g169kcal11.7g0.4g14.1g0.4g
Arvot/100g100g217kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119