Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g2.1g7.6kcal1g0.8g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g58g202kcal6.9g41g1.2g1.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g39g69kcal5.8g8.1g1.7g17g
Rypsiöljy rainbow10g87kcal0g0g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g732kcal27.4g99.8g25.2g37.4g
Valittu annoskoko156g366kcal13.7g49.9g12.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna78g183kcal6.9g25g6.3g9.4g
Arvot/100g100g234kcal8.8g31.9g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330