Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g3.4g15kcal0g0g1.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g13g52kcal0g13g0g0g
Raparperi 64g22kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Culinesse (Flora), annos 10g17g77kcal0.1g0.1g8.6g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g692kcal8.6g106.2g24g3.6g
Valittu annoskoko156g346kcal4.3g53.1g12g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g173kcal2.2g26.6g6g0.9g
Arvot/100g100g222kcal2.8g34g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570