Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)17g36kcal2.4g0.1g2.9g0g
Pekoni, paistettu 5.7g29kcal0.9g0g2.9g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 10g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti 43g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g38kcal0.2g0.3g4g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g419kcal20.8g6.2g34g2.6g
Valittu annoskoko156g209kcal10.4g3.1g17g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal5.2g1.6g8.5g0.7g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614