Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen74g96kcal12.5g1.5g6g0.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g25g3.4kcal0.5g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g41g110kcal4.5g19.6g1.2g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 16g11kcal0.2g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g443kcal35.6g44g16.2g0.4g
Valittu annoskoko156g222kcal17.8g22g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal8.9g11g4.1g0.1g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902