Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g77g175kcal14.6g0g13g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g11g29kcal0.8g5.3g0.5g1.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g38g25kcal1.2g1.8g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Korppujauho (X-tra)19g73kcal2.5g14.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g635kcal41g43.4g32.8g2.2g
Valittu annoskoko156g318kcal20.5g21.7g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g159kcal10.3g10.9g8.2g0.6g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519