Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)43g17kcal0.7g3.5g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)43g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g27g24kcal1.4g4.4g0.1g2g
Pirkka naudan jauheliha 400g44g100kcal8.3g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g310kcal22.2g21.6g15g5.2g
Valittu annoskoko156g155kcal11.1g10.8g7.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal5.6g5.4g3.8g1.3g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791