Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 31g12kcal0.1g2.1g0.2g0.8g
Karpalo 32g11kcal0.1g1.1g0.2g1.1g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow16g53kcal1.9g10.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g150kcal4.2g28.2g1.4g3.8g
Valittu annoskoko156g75kcal2.1g14.1g0.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal1.1g7.1g0.4g1g
Arvot/100g100g48kcal1.3g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832