Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 19g101kcal0g0.1g11.4g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.3g0g0.2g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 34g15kcal0.2g2.2g0.2g1.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%38g23kcal1.2g2.7g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g643kcal10.2g82.4g29.2g3.4g
Valittu annoskoko156g321kcal5.1g41.2g14.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g161kcal2.6g20.6g7.3g0.9g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.4g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980