Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 25g48kcal6.9g0g2.3g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Tomaatti 51g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g307kcal15.8g9g22.8g3g
Valittu annoskoko156g153kcal7.9g4.5g11.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal4g2.3g5.7g0.8g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358