Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1g12.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)4.7g3.7kcal0.2g0.9g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g35kcal2.7g0g2.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g526kcal26.2g6.6g43.4g3.4g
Valittu annoskoko156g263kcal13.1g3.3g21.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal6.6g1.7g10.9g0.9g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366