Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 39g | 141kcal | 5.1g | 25.8g | 1.4g | 2.3g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 47g | 57kcal | 10g | 0g | 1.9g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 16g | 17kcal | 2.8g | 0.3g | 0.5g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 16g | 1.7kcal | 0.2g | 0.2g | 0g | 0.2g | |
Sipuli (kuorittu) | 7.8g | 2.1kcal | 0.1g | 0.4g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 16g | 3.1kcal | 0.1g | 0.6g | 0g | 0.2g | |
Kurkku, tuore | 16g | 1.6kcal | 0.1g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 312g | 447kcal | 36.8g | 55.2g | 7.6g | 5.8g | |
Valittu annoskoko | 156g | 223kcal | 18.4g | 27.6g | 3.8g | 2.9g | |
Annoskoko puolitettuna | 78g | 112kcal | 9.2g | 13.8g | 1.9g | 1.5g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.8g | 17.7g | 2.4g | 1.9g |