Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 18g126kcal0.1g0.1g14.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.1g21.6g0.4g1.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 33g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Anjovis 10g25kcal2.8g0.9g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 12g7.6kcal0.4g0.6g0.4g0g
Purjosipuli30g5.6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pizzajuusto, valio12g40kcal3g0g3.1g0g
Muna, annos 60g7.1g6.2kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g732kcal29.4g48.4g46.4g3.4g
Valittu annoskoko156g366kcal14.7g24.2g23.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g183kcal7.4g12.1g11.6g0.9g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831