Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 137g244kcal22g9.7g10.9g9.6g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g619kcal44.4g21g35.4g19.6g
Valittu annoskoko156g310kcal22.2g10.5g17.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal11.1g5.3g8.9g4.9g
Arvot/100g100g198kcal14.2g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135089