Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka52g88kcal10.4g0g5.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g26g14kcal0.8g1.7g0.5g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g13g34kcal2g0g2.9g0g
Tomaattimurska 65g19kcal0.4g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g310kcal27.2g10.4g17.4g2.4g
Valittu annoskoko156g155kcal13.6g5.2g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal6.8g2.6g4.4g0.6g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570