Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g42g156kcal1.9g13.1g10.6g1.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja42g33kcal7.1g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g439kcal23g27.4g25.8g3.4g
Valittu annoskoko156g219kcal11.5g13.7g12.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal5.8g6.9g6.5g0.9g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.8g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674