Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 96g317kcal1.9g2.9g33.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g64kcal0g16g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g19g12kcal0.7g0g4.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g5.8g19kcal0.4g3.1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g837kcal7.2g45.8g77.6g0.2g
Valittu annoskoko156g419kcal3.6g22.9g38.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g209kcal1.8g11.5g19.4g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761