Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)45g102kcal8.5g0g7.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)43g20kcal0.7g3.5g0.3g0.7g
Valkosipuli 5.6g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g33g110kcal4.3g21.4g0.9g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.2g2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g479kcal27.8g52.4g17.6g7.6g
Valittu annoskoko156g240kcal13.9g26.2g8.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal7g13.1g4.4g1.9g
Arvot/100g100g153kcal8.9g16.8g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786