Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g57g34kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 53g87kcal14.9g0g2.9g0g
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g276kcal33g19.6g6.6g3g
Valittu annoskoko156g138kcal16.5g9.8g3.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal8.3g4.9g1.7g0.8g
Arvot/100g100g89kcal10.6g6.3g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301