Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g40g59kcal8.1g0.7g2.6g0g
Fetajuusto (Pirkka)20g55kcal3.2g0.2g4.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)8g2.4kcal0.1g0.3g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8g31kcal0.2g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g359kcal24.8g15.2g21.6g1.4g
Valittu annoskoko156g179kcal12.4g7.6g10.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g90kcal6.2g3.8g5.4g0.4g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772