Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.4g0.3g0.9g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 31g42kcal5.7g0g2.1g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g23g39kcal2g2.2g2.5g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ananas, omassa liemessään 4.6g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Meetvursti 4.6g20kcal1g0g1.7g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 15g60kcal3.7g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g564kcal30.8g44.4g28.2g3.6g
Valittu annoskoko156g282kcal15.4g22.2g14.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal7.7g11.1g7.1g0.9g
Arvot/100g100g181kcal9.9g14.2g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113