Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.5g0.3g0.8g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g9g10kcal0.5g1.4g0.2g1.5g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g16g75kcal0.1g0.1g8.3g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Mustikka metsä- 33g14kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 36g23kcal1.2g1.8g1.3g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.9g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g610kcal13.8g77.4g25.6g6.8g
Valittu annoskoko156g305kcal6.9g38.7g12.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal3.5g19.4g6.4g1.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.8g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520