Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 22g24kcal1.9g3.1g0.1g1.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g36kcal2.7g5.1g0.2g1g
Tomaattimurska 45g13kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.2g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g181kcal10.6g23.8g2.8g7.6g
Valittu annoskoko156g91kcal5.3g11.9g1.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal2.7g6g0.7g1.9g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829