Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)16g56kcal2.1g11.1g0.2g0.5g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g25g22kcal0.4g1.1g1.8g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%46g98kcal8.3g0g5.6g0g
Porkkanaraaste 200g6.3g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Pizzamix juusto13g42kcal2.5g0.9g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g463kcal27.4g31g22.2g2.4g
Valittu annoskoko156g231kcal13.7g15.5g11.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g116kcal6.9g7.8g5.6g0.6g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891